Portfolio

Benieuwd naar mijn werk? Hieronder zie je voor welke opdrachtgevers ik heb gewerkt (of nog steeds werk) en hoe deze klussen eruit zagen. Klik op de foto’s voor informatie, foto’s en pdf-bestanden.

Wat doe ik precies met Vette Teksten? Ik schrijf educatieve, commerciële en redactionele teksten voor kinderen en tieners. Denk aan lesmateriaal, educatieve buitenborden, informatieve boekjes, tijdschriften en socialmediaprojecten. Dat doe ik voor opdrachtgevers als Kidsweek, Rijksuniversiteit Groningen en Uitgeverij Schoolsupport. Mijn teksten zijn voor kinderen en jongeren, van de allerkleinsten tot studenten. Schrijven op AVI-niveau kan ik ook. Bij mijn diensten lees je meer over mijn werkzaamheden. 

Het beste kun je de klussen hieronder zelf bekijken, zodat je aan de hand van de voorbeelden ziet wat mijn schrijfstijl is en waar je me voor kunt inhuren. Met de knoppen sorteer je de opdrachten. 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Ook teksten voor kinderen nodig?

Ben jij een (educatieve) uitgever, museum, leerplatform of ander bedrijf dat zich op kinderen richt? Of richt je je niet in de basis op kinderen, maar wil je wel teksten voor deze doelgroep? Ik ben freelance tekstschrijver en help je uit de brand. Ik schrijf teksten voor verschillende leeftijdscategorieën: van de allerkleinsten tot studenten. Dat doe ik voor uiteenlopende bedrijven. Lees meer over mijn diensten of ga direct naar mijn tarief of contact.

Wie zit er achter die Vette Teksten?

Hartstikke leuk zo’n portfolio, maar wie zit er eigenlijk achter die Vette Teksten? Dat ben ik: Silke Polhuijs. Ik ben een tekstschrijver uit Zwolle die zich in de kinderlijke kijk op de wereld goed kan vinden. Voor kinderen is de wereld niet zo gecompliceerd. Teksten voor kinderen zijn ook lekker vlot en bondig, maar nooit saai. Daarnaast vind ik het leuk om moeilijke dingen in begrijpelijke taal uit te leggen. Meer over mij weten? Je vindt het op de pagina over mij.