Contact

Zoek jij een tekstschrijver voor kinderen? Neem contact op met Vette Teksten voor educatieve, commerciële of redactionele teksten voor kinderen of tieners. Volg mij ook op LinkedIn!

Achter Vette Teksten zit Silke Polhuijs, freelance tekstschrijver. Als je contact met Vette Teksten opneemt, doe ik mijn best je snel te woord te staan. Heb je niet zoveel tijd, maar wel een vlugge vraag? Appen kan altijd.

Contact Vette Teksten 

Vette Teksten
Thomas a Kempisstraat 12A
8021 BB Zwolle

info@vetteteksten.nl | LinkedIn 

06 – 301 68 924 

KvK-nummer: 72057475
Btw-identificatienummer: NL002218374B23

Vragen over tarieven

Ben je benieuwd naar wat het kost om een tekst voor kinderen door mij te laten schrijven? Ik vind transparantie belangrijk, dus mijn tarief staat op mijn website.  Wil je meer weten, dan je altijd contact met mij opnemen. Ook voor vragen over offertes/prijsopgaven en facturen.

Volg Vette Teksten op social media

Natúúrlijk is Vette Teksten ook te vinden op social media. Op LinkedIn post ik regelmatig blogs op het gebied van tekstschrijven voor kinderen, educatie en kinderboeken. Ook geef ik schrijftips en hou ik je op de hoogte van mijn bedrijf en portfolio. 

Vette teksten voor volwassenen nodig?

Tekstschrijven voor kinderen is niet het enige wat ik doe. Ik ben namelijk ook schrijfcoach en tekstschrijver voor volwassenen. Ga naar Vet Simpel om te leren over begrijpelijke taal voor een breed publiek.