Over mij

Hallo!


Al jaren schrijf ik (Silke Polhuijs) voor van alles en nog wat, maar het liefst schrijf ik voor kinderen. Waarom? Ik kan mij in de kinderlijke kijk op de wereld goed vinden. Voor kinderen is de wereld niet zo gecompliceerd. Dat vind ik mooi. Teksten voor kinderen zijn ook lekker vlot en bondig. Maar nooit saai. 

Daarnaast vind ik het leuk om moeilijke dingen in begrijpelijke taal uit te leggen. Nou, zo help ik als tekstschrijver voor kinderen dus graag bedrijven uit de (tekstuele) brand: door het schrijven van vette teksten. 

Werkervaring (naast tekstschrijven voor kinderen)

Met mijn andere bedrijf Vet Simpel schrijf ik begrijpelijke teksten op taalniveau B1 (voor volwassenen). Redigeren en tekstcorrectie doe ik met Vet Simpel ook.

Daarnaast heb ik van alles en nog wat gedaan op het gebied van schrijven, social media en marketing. Je vindt het op mijn LinkedIn.

Bekijk mijn werk

Benieuwd wat voor klussen ik doe als tekstschrijver voor kinderen? Ik schrijf educatieve, redactionele en commerciĆ«le teksten. Da’s een hele mond vol, dus het beste kun je zelf even een kijkje nemen. Bekijk mijn portfolio of lees meer over mijn werk.

Tekstschrijver voor kinderen Silke Polhuijs schrijft o.a. educatieve teksten.