Zo ging het met Vette Teksten in 2019

Zo ging het met Vette Teksten in 2019

Het was een goed jaar voor Vette Teksten! Ik kijk terug op twaalf toffe maanden waarin ik allerlei soorten kinderteksten schreef en samenwerkte met de leukste bedrijven. Op naar 2020!

Het afgelopen jaar breidde ik mijn kennis én ervaring uit en tikte ik erop los. Zo schreef ik bijvoorbeeld lesmateriaal, routeborden, nieuwsberichten, reportages, folders, teksten voor websites en socialmediaberichten. 
Om 2019 mooi ‘in te kunnen lijsten’ heb ik een aantal feitjes over Vette Teksten in 2019 onder elkaar gezet. Je vindt ze hieronder. Met veel energie en inspiratie kijk ik ondertussen uit naar een nieuw jaar vol kinderteksten! 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *