Tarief

Wat kost een tekstschrijver voor kinderen? Hieronder vind je het tarief van Vette Teksten. Ik werk met een uurtarief; dat vind ik het meest duidelijk. Ook mijn voorwaarden vind je hieronder.

Mijn uurtarief

Mijn uurtarief is 70 euro per uur exclusief btw. Daarvoor krijg je vette, pakkende teksten voor kinderen, op het niveau dat past bij de leeftijdscategorie. Een tekst op AVI-niveau schrijven kan ook. Wat een tekstschrijver voor kinderen kost is niet altijd duidelijk, maar bij mij wel. Door dit tarief op mijn website te zetten weet je wat mijn werk kost en wat je daar precies voor krijgt. 

Hoe ga ik te werk?

Nadat ik een briefing heb gekregen, ga ik aan de slag met het schrijven van een tekst. Moet er research worden gedaan voor een tekst, of moet er eerst een interview worden gehouden? Kan ik ook voor je doen. Heb je al een tekst, maar wil je dat ik die redigeer? Dat kan! Dat kost hetzelfde. Redigeren kost meestal wel minder tijd dan een nieuwe tekst schrijven. Is je budget klein, dan zou je hier dus voor kunnen kiezen. Meer over mijn werk vind je op de pagina met diensten. Voorbeelden van klussen vind je in mijn portfolio.

Voorwaarden Vette Teksten

  • De betalingstermijn van mijn facturen is 30 dagen. 
  • Het bespreken van de opdracht (van tevoren) is gratis. Ook ‘in het echt’. Soms is het handiger als ik niet op afstand, maar op locatie kom werken. Dat kan! Ik reken dan €0,19 per kilometer aan reiskosten en daarnaast ook eventuele parkeerkosten – of ik reken kosten voor het openbaar vervoer.
  • Over het tarief bereken ik 21% btw.
  • Met iedere nieuwe opdrachtgever breid ik mijn portfolio uit. Dankzij mijn portfolio kunnen potentiële klanten mij interessant vinden. Op mijn portfoliopagina plaats ik daarom altijd een leuk stukje over de projecten die ik heb gedaan, vaak met beeld erbij en een linkje naar de site van de opdrachtgever. Eventueel volgt later een post op social media. Dat doe ik dus ook met de klus(sen) die ik voor jou doe. Geen zorgen: informatie die nog niet bekend mag worden, plaats ik niet of ik hou het heel algemeen.