Over mij

Hallo!

Mijn naam is Silke Polhuijs

Al jaren schrijf ik voor van alles en nog wat, maar het liefst schrijf ik voor kinderen. Waarom? Ik kan mij in de kinderlijke kijk op de wereld goed vinden. Voor kinderen is de wereld niet zo gecompliceerd. Dat vind ik mooi. Teksten voor kinderen zijn ook lekker vlot en bondig. Maar nooit saai. Daarnaast vind ik het leuk om moeilijke dingen in begrijpelijke taal uit te leggen. Voor kinderteksten moet je bij Silke Polhuijs zijn.

Waar huur je mij voor in?

Als tekstschrijver help ik bedrijven uit de brand door het schrijven van ‘vette teksten’. Ik schrijf educatieve, redactionele en commerciële teksten. Denk aan lesmateriaal, educatieve boeken of webteksten. Ik schrijf voor kinderen van alle leeftijden: van de allerkleinsten tot basisschoolkinderen, en van middelbare scholieren tot studenten. Meer over mijn beroep lees je in deze blog.

Bekijk mijn werk

Benieuwd hoe die klussen er dan uitzien? Ik schreef onder andere voor Squla, ThiemeMeulenhoff, Uitgeverij Schoolsupport en Kidsweek. Je vindt het allemaal in mijn portfolio of op de pagina over mijn werk.

Verdere werkervaring van Silke Polhuijs

Met mijn andere bedrijf Vet Simpel schrijf ik begrijpelijke teksten op taalniveau B1 (voor volwassenen). Daarmee help ik bedrijven hun boodschap over te brengen. Daarnaast heb ik van alles en nog wat gedaan op het gebied van schrijven, social media en marketing. Je vindt het op mijn LinkedIn.
Tekstschrijver voor kinderen Silke Polhuijs schrijft o.a. educatieve teksten.

Download de gratis checklist!

Silke Polhuijs helpt je met deze checklist jouw content om te toveren naar teksten voor kinderen

Staat jouw website, brochure of magazine vol bruikbare content? En ben je op zoek naar manieren om je bezoekers of klanten te blijven boeien? Gooi het eens over een andere boeg en herschrijf de hele rambam naar teksten voor kinderen. Wedden dat je de aandacht hebt van de kinderen én hun ouders? Aan de slag!