Diensten

Ben jij een (educatieve) uitgever, museum, leerplatform of ander bedrijf dat zich op kinderen richt? Of richt je je niet in de basis op kinderen, maar wil je wel vette teksten voor deze doelgroep? Ik ben freelance tekstschrijver en help je uit de brand. Ik schrijf teksten voor o.a. dit soort uitingen:

Educatieve projecten

Ik schrijf voor allerlei educatieve projecten. Denk aan content voor kinderen voor in lespakketten en op digitale leerplatforms. Maar ook leer- en doeboeken, lesbrieven en folders voor bijvoorbeeld tandartsenpraktijken.

Websites, apps en games

Voor online uitingen als websites, apps en games schrijf ik passende teksten. Alles in een vlotte, bondige schrijfstijl. Ik schrijf ook voor (offline) spellenproducenten.

Musea, dierentuinen, evenementen

Voor musea, dierentuinen en evenementen schrijf ik spannende, verhalende of informatieve teksten. Het zijn teksten voor in museumboekjes, voor bij speurtochten, in folders en voor bijpassend lesmateriaal.

Tijdschriften en boeken

Graag ga ik aan de slag voor je boek of tijdschrift. Ik schrijf daarvoor allerlei soorten teksten. Denk aan verhalen, interviews, kleinere rubrieken, teksten bij infographics en andere redactionele stukken. Redigeren doe ik ook.

Voor welke bedrijven schreef ik al?

Ik heb al voor veel verschillende opdrachtgevers teksten geschreven. Denk aan Kidsweek en 7Days (kranten voor jongeren en kinderen), de Rijksuniversiteit Groningen en meidentijdschrift Fashionchick Girls. Wil je voorbeelden zien van mijn werk? Klik hieronder op de knop en bekijk mijn portfolio.