Bubbly-Doo

CONCEPT | TEKST

Voor Bubbly-Doo schreef ik een aantal gepersonaliseerde kinderboekjes. Bij deze boekjes kunnen mensen zelf de naam van hun kind invullen, die de hoofdrol speelt in het boekje. Maar er is meer! 

Want je kind de hoofdrol in een boekje laten spelen, dat gebeurt wel vaker. Het leuke aan Bubbly-Doo is dat je nog veel meer kunt personaliseren. Zoals de lievelingskleur van je kind, wat voor personage hij is en hoe zijn lievelingsknuffel heet. Dat maakt het een heel speciaal verhaal. Voorin het boekje kun je een persoonlijke boodschap voor je kind opschrijven. Hier meer over de boekjes:

1. De allerleukste plek op aarde

In dit boekje is je kind een held! Hij beleeft een magisch avontuur als ridder, elf, ninja of prinses. Je kunt de naam van je kind invullen, maar ook kiezen of hij dus bijvoorbeeld ridder of ninja is. Ook kies je de lievelingskleur en ziet het kind er helemaal uit als de jouwe (huidskleur, oogkleur en haarkleur). 

2. Knuffel zoekt een beste vriend

Een boekje voor jongere kindjes, waarin de lievelingsknuffel van je kind de hoofdrol speelt. De knuffel zoekt een beste vriend, maar dat lukt ‘m niet helemaal. Na een hoop pech vindt hij dan toch iemand om mee te spelen. En dat is natuurlijk jouw kind. De titel verandert mee met je personalisatie. Je kunt de naam van de knuffel invullen, maar je kunt ook kiezen uit een aantal soorten knuffels. Dat wordt dan bijvoorbeeld: [Pluisje] [de olifant] zoekt een beste vriend.

3. De superspeurneuzen en het verloren boek van Sinterklaas

In dit boek zijn jouw kind en zijn broers, zussen of vriendjes echte superspeurneuzen. Samen met Oepsiepiet beleven ze een avontuur en krijgen ze een uniek kijkje in het boek van Sinterklaas. Dit boekje was een tijdelijke actie rondom Sinterklaas en is voor veel kinderen een leuk en origineel sinterklaascadeautje geweest. 

Bekijk mijn kinderboekjes

De exemplaren die ik thuis heb, heb ik natuurlijk zo gepersonaliseerd dat ze bij mij passen! In het eerste boekje ben ik een blauwe ridder, in het boekje over de knuffel koos ik voor een konijn met de naam Mimi, en in het sinterklaasboekje spelen mijn vriend Anne en ik de hoofdrol. Hier een indruk: